MARES MONOPARENTALS

A Món Petit volem parlar dels diferents tipus de família. Cada vegada és més habitual veure homosexuals amb fills, famílies múltiples, famílies adoptives o famílies monoparentals. Avui parlem amb tres dones valentes i fortes que van decidir viure aquesta gran experiència sense tenir una parella estable. Són mares monoparentals que van decidir recorre a la medicina per fer realitat el seu somni, tenir un fill.

A banda expliquem el cas de l’Elena Lopez, mares soltera que ha donat a conèixer el seu cas a través de les xarxes socials, per tal de poder ajudar a altres mares. Ella va ser mare soltera a través de la Seguretat Social als 33 anys i te un nen preciós de 3 mesos que es diu Alejandro.

Anuncios

Un comentario en “MARES MONOPARENTALS

  1. Pingback: Entrevista en TV3 - Blog de una Madre Soltera por Elección

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s