EMBARÀS I HIGIENE DENTAL

 

L’embaràs causa canvis hormonals que augmenten el risc de desenvolupar malalties a les genives, que a la vegada poden afectar seriosament la salut del fetus. Per tant és molt important que tinguem cura de la nostre boca durant aquest període.

Gràcies a la meva feina he conegut a una gran Odontòloga (periodoncista), la Dra. Marta Troyano, que m’ha fet veure la importància de difondre aquest missatge perquè les dones en estat es cuidin més que mai la boca. Aquí us deixo un vídeo on ella mateixa, ens explica els motius pels quals hem de tenir especial cura durant l’embaràs i on també ens dona algun consell.

Gràcies Marta 😉

 

Anuncios

Un comentario en “EMBARÀS I HIGIENE DENTAL

  1. Soy paciente de la Dra. Marta Troyano, tengo 60 años, y tengo que decir que ella te saca de problemas muy importantes, con una normalidad y con trato exquisito, que nunca he encontrado en mi largo desfilar por clinicas odontologicas.
    Animo Dra. TROYANO, usted es pieza clave dentro de su profesion.
    Maria Jose (Torreblanca)

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s